Behandlinger

Hos oss kan vi tilby deg alle typer behandlinger: Undersøkelse/konsultasjon av tenner, tannkjøtt og munnhule. Fyllingsbehandling, rotfylling, enkel og kirurgisk tanntrekking. Krone- og brobehandling, og estetisk behandling.


Undersøkelse

Alle pasienter anbefales jevnlig undersøkelse av tenner, tannkjøtt og munnhule. 

Intervallet på undersøkelsene tilpasses etter den enkelte pasients behov. Ved en undersøkelse tar vi røntgenbilder av dine tenner. Tenner og munnhule undersøkes av tannlege, og tilslutt rens og fjerning av tannstein etter behov.

Fyllinger

Mer info kommer

Konsultasjon/rådgiving

På den første timen setter vi av god tid til å bli kjent, slik at dine behov og ønsker ivaretas. 

Ta kontakt så lager vi en plan tilpasset deg.

 


Rotfylling

Mer info kommer

Trekking av tenner

Mer info kommer


Kroner

Mer info kommer

Tannhygiene

Vi hjelper deg med gode råd i forbindelse med din daglige tannhygiene. Riktig tannhygiene er viktig for å opprettholde god tannhelse.

Bleking av tenner

Mer info kommer

Implantater

Vi samarbeider tett med kirurg som setter inn implantater, resterende arbeid med krone, broer eller proteser utføres hos oss. 

Vi kan utføre implantatbehandlinger med refusjon fra Helfo.

.

Hvorfor velge oss

Tannlegeforeningen har skrevet en artikkel som argumenterer for hvorfor man skal gå til en tannlege i Norge og særskilt en MNTF. Brosjyren kan du finne her: https://www.tannlegeforeningen.no/Vest-Agder/Hvorfor-velge-en-MNTF--tannlege.aspx

Helfo

Klinikken har direkteoppgjør med HELFO. Helfo kan hjelpe dem som får dekning til større tannlegenehandlinger gjennom statlige refusjoner. Du betaler da kun egenandel. Snakk med oss om du har rett på refusjon. Skulle du ikke har råd til tannlegebehandling, kan du søke støtte hos NAV. Vi er selvfølgelig behjelpelig med dette.