Om klinikken

Velkommen til Din Tannlege på Årnes.

Vi ønsker deg velkommen til lyse og trivelige lokaler i Jernbanegata med inngang i Kirkevegen 2A, vis-a vis "Lunsjbaren". Våre lokaler ligger sentralt, like ved jernbanestasjonen i sentrum av Årnes. Det er gratis parkeringsplasser i umiddelbar nærhet. Vi har to behandlingsrom og to behandlende tannleger, samt vår kjære tannhelsesektetær Lillian som tar deg i mot med et smil.

Hos oss skal du føle deg trygg og ivaretatt på en profesjonell og god måte. Vi gleder oss til å ta deg i mot!

Våre ansatte

Oda Bruteig Brunvoll, Tannlege MNTF

Oda eier og driver tannklinikken. Uteksaminert fra Det Odontologiske fakultet, Oslo i 2014.  Siden da har hun opparbeidet seg erfaring fra både offentlig og privat sektor på Årnes, Hamar og Strømmen. På Årnes har hun jobbet som tannlege siden 2012. Oda er fra Vormsund, men er for tiden bosatt på Vardefjellet i Sørum kommune. 

Oda er opptatt av at pasienten skal ha en god faglig oppfølging og at pasientene skal føles seg trygge og trives på klinikken.


Camilla Tellemo Kjensli, Tannlege MNTF

Camilla er uteksaminert tannlege i Bergen i 2012. Siden den gang har hun jobbet i privat og offentlig sektor i hjembyen Molde. Sammen med sin mann og deres 3 barn bor de nå på Årnes. God faglig kompetanse, god kommunikasjon og godt humør er hennes oppskrift på fornøyde pasienter.

Camilla har ekstra kurs og solid erfaring i behandling av pasienter med odontofobi (Tannlegeskrekk ).


Lillian Engum, Tannhelsesekretær

Lillian er autorisert tannhelsesekretær og har arbeidet ved klinikken siden 2006. Hun kjenner klinikken og pasientene ekstra godt. Lillian er opprinnlig fra Vinstra, men har vært fastboende på Årnes de siste 15 årene. Hun har tidligere jobbet 24 år som lab.tekniker/ sekretær ved Radiumhospitalet. 

Lillian stortrives på klinikken og det smitter over på pasientene. Hun tar deg hjertlig i mot på klinikken.